PRODUKTER

2012-11-04/Åstorp
PRESSMEDDELANDE:
Som arrangör av cykel-SM nästa år presenterar Åstorp CK med huvudsponsorn Refero Revision AB, som identifierar och förebygger kapitalläckage, ett nytt storsatsande elitlag med ambitioner om att vinna tävlingar såväl nationellt som internationellt. Teamet har redan säkrat inbjudningar till de UCI-klassificerade tävlingarna Tour d´Algérie 2.2 och Riga Grand Prix 1.2.


Laget som kommer att bestå av både yngre och mer rutinerade cyklister har höga förhoppningar om en framgångsrik säsong där laganda och kamratskap kommer att vara centralt i satsningen.

Laget består av:
Isac Lundgren
Joakim Carlsson
Fredrik Olofsson
Anders Ekh
Mikko Partanen
Peter Carlsson
Andreas Thell
Simon Galle

Efter årsskiftet kommer ytterligare två välkända cyklister i den svenska elitklungan att presenteras och fullborda den tio man starka truppen.

Lagledningen består av:
Fredrik Olofsson - Team Manager
Tim Nilsson - Sportchef
Ronnie Kindvall - Sportchef
Mohamed Mekerba - Sportchef

På materialsidan har teamet starkt stöd av Bikesports.se som utrustar laget med italienska Fondriests toppram TF2 1.0 och lätta Deda komponenter. Det nysatsande företaget Novatec kommer genom Prime Cycling AB leverera högklassiga kolfiberhjul och drivlinan kommer SRAM att gå in och sponsra med sina kvalitetsgrupper. MS Sport som kvalat in som stark aktör på svenska marknaden förser laget med Exustar pedaler.

På tävlingsbanan kommer laget att dressa sig i välkända Kalaskläder och utanför banan går Diadora in med högklassiga profilkläder och skor. Powerbar ser till så att cyklisternas energinivåer alltid hålls höga.

Andra varumärken som stöttar teamet är klassiska Carrera som ser till att cyklisterna skyddar såväl huvud som ögon med hjälmar och glasögon. Sist men inte minst så förser danska GripGrab cyklisterna med bland annat skoskydd, strumpor och handskar.

Sponsorer och laget hoppas på en kanonsäsong och önskar alla varmt välkomna att följa vår resa genom vått & torrt, i medvind & motvind och lycka & nederlag.

Följ gärna laget under året på facebook.com/Refero Elite Cycling Team – Åstorps CK.

Författad av Patrik Bostrom — November 11, 2012