PRODUKTER
Vi på Prime Cycling är som första butik i Sverige stolta att presentera CASCO SPEEDster!! Vi har ett begränsat antal på lager, så vill du lägga vantarna på en av 2014:års hetaste hjälm så snabba dig! Fler kommer in framåt våren i fler färger...

SPEEDster är lillebror till SPEEDairo, som är en mix mellan tempo och landsväg. En lite enklare hjälm som inte har samma detaljrikedom som SPEEDairo men med samma ypperliga skydd för huvudet.

SPEEDster är den perfekta förstahjälmen om du vill testa en aerohjälm från Cascos SPEED-sortiment. Hjälmens form skapar rikligt luftflöde som gör den sval även de varmaste dagarna. Baktill har man ett "flänssystem" som gör att luften släpper lättare från hjälmen oavsett vilken vinkel du har på huvudet. Med Casco-Loc är det enkelt att justera och öppna hjälmen med enbart en hand. SPEEDster har täckta sidor för att optimera luftflödet som kommer uppifrån hjälmen vilket bibehåller luftgenomströmningen samt undviker onödig turbulens. Det går utmärkt att använda glasögon under visiret och framtill är hjälmen försedd med ett insektsnät.


Mät ditt huvuds omkrets för att få reda på din storlek.

Färg: vit/svart

Storlek: M 54-58cm, L 59-63cm

Vikt: ca 325g inkl visir


Pris: 1550kr

Författad av Petter Persson — January 17, 2014